Rondje hyaluron.

Kleine vreugdesprongetjes in mijn hart toen ik hoorde dat er bij Germaine de Capuccini een hydraterend serum in de maak was. Ik had in de wandelgangen van beautyland al rumors opgevangen over de komst van de nieuwe favoriet. En nu eindelijk is 'ie d'er! Hip hip! Want een vochtinbrengende booster zat nog niet in het gamma. 

Wat is hyaluron?

In onze dermis, dat is de huidlaag vlak onder je opperhuid, bevinden zich fibroblasten. Deze veelzijdige cellen zijn net kleine fabriekjes die zorgen voor de aanmaak van oa; collageen- en elastinevezels. Daarnaast maken ze ook hyaluronzuur aan dat zorgt voor de hydratatie van je huid. 

Afname bij ouder worden..

De lichaamseigen hoeveelheid hyaluronzuur daalt met de leeftijd. Wanneer we 35 jaar zijn beschikt onze huid over 65% hyaluronzuur. Op 60 jaar blijft er nog maar een goeie 20% over. En de kenmerken kennen we allemaal, de oudere huid oogt minder soepel, voelt droger en is minder vol dan de jonge huid. 

Moisturizer met medaille!

Hyaluron is kampioen hydratatie! De stof in kwestie is in staat om 1000x (je leest het goed :-)) zijn eigen gewicht in water aan zich te binden. Om de hele vochthuishouding van je huid continu te laten verlopen, is er een smeermiddel nodig, zoals olie in een automotor. In de huid is dat.. juist ja, WATER! 

Je wilt je huidje graag helpen?

'Hyaluronic Force' is géweldig als je wil werken op het hydrateren van je diepliggende huidlagen en je een extra vochtboost aan je poriën wil geven. Deze new-in voelt als volgt :

  • Vederlicht : bij elke applicatie voelt je huid lekker fris aan
  • Geen parfum : zà-lig als je wil gaan 'layeren' en laag-boven-laag (serum + booster + dagcrème) wil toepassen
  • Makkelijk in gebruik : hoera voor het mini-pompje met maxi-druppelteller

Look & feel!

Wie zichzelf de komende dagen op een rondje hyaluron wil trakteren kan kennis maken met ons 'HYDRAFORCE ARRANGEMENT'. Een intensieve treatment met langhoudende hydratatie als focus. 

  • Ontvangst met een fris glaasje infused water (aardbei-kiwi)
  • Hydracure gelaatsverzorging (melk-tonic-srub-vapo-eyebrowshape-serum-DTI-massage-masker-DTI-dagcrème, 90 min.)
  • Massage van de onderbenen met bodylotion Smart Sorbet
  • Full size Hyaluronic Force serum 30 ml

JOUW GESCHENK : Full size Hydracure dagcrème 50 ml.

 

Een mens zou van minder dorst krijgen. :-)

Tot volgende week!
Skin xx

 

By Katrien Sterckx 28.06.2017