Passie wakkert passie aan!

Hoi-oi lezers!

Vergeef me nu al mijn woorden van lof en zinnen die vol staan met superlatieven. Maar als ik naar Schoten mag om een opleidingsdag te volgen bij Germaine de Capuccini dan keer ik steeds terug met een mega-voldaan gevoel en met een energieboost van jewelste.

Puntjes op de i

Om meteen de puntjes op de i te zetten, als zelfstandige ondernemer ben ik niet verplicht om theoretische sessies te volgen bij mijn huismerk en word ik niet gedwongen om bepaalde cursussen bij te wonen. Het is mijn bewuste keuze om bij te leren en te groeien. Het stilt mijn honger naar nog meer beautykennis. Want als je een cursusdag mist dan mis je superbelangrijke info die je niet kan sharen met je klanten. En die zijn elke druppel info meer dan waard!

Mijn ervaring? 

Saisons speelt met service, kwaliteit en productkennis alsof het niets is. Onmisbare pijlers die de klassieke workshops bij andere firma's overstijgen. Gastvrij maar ook erg professioneel. Trendgevoelig en kritisch. Innovatief en traditioneel. Vandaag ligt de focus op bijleren, maar ook updaten en ideeën uitwisselen met collegae schoonheidsspecialisten zijn belangrijk! Er wordt héél wat beroepskennis gedeeld en skincare-kwowledge uitgewisseld. Erg fijn om bij te praten met deze skincarelovers! Heerlijk!

Het ontvangstcomité!

Jasmine en co van het ontvangstcomité, zaakvoerster Micheline en opleidingsmanager Esti (jouw teach-skills zijn top) streven steeds naar een succesvolle opleidingsdag. Met de uiterste zorg worden we ondergedompeld in de wereld van huidverbetering en skincaretreatments. Knowhow, communicatie en visie zijn de kracht van dit topbedrijf! Een plaatje dat tot in de details klopt.

Verloop van de dag 

Een heerlijk kopje koffie om de ochtendstress gauw te vergeten, vervolgens ontvangen te worden in een opleidingsruimte die clean is en orde uitstraalt doen mij verleiden. Elk detail ademt GdC uit. Dat oogt niet alleen mooi, het brengt ook rust en geeft een prachtig luxegevoel. De presentatie verloopt superprofessioneel met tijd voor een Q&A kwartier als break. Een dankbaar momentje even bij te kletsen met collega's die gedurende de jaren vriendinnen geworden zijn.

Queen of Stock, Sandra!

Na de pauze krijgen we de kans om alle geziene theorie toe te passen in een workshop. Huidverwennerij op en top! Van diep reinigen, exfoliëren, serums boordevol hyaluronzuren en heerlijke maskertjes. Pure huidpampering! Ik sluit de lesdag af bij Sandra, Queen of Stock! Fijne dame die mijn bestelling zorgvuldig noteert. Bij mijn afscheid krijg ik nog een goodiebag mét een skincare prezzie voor mezelf. Dankjewel Saisons!

Ik vond het zo'n geweldige voormiddag. Saisons doet het weer! Ik ben nu, na zoveel jaar, nog steeds een echte Germaine de Capuccini-fan en altijd benieuwd naar hun nieuwste lanceringen. 

En er staat jullie nog heel wat beautynieuws te verwachten over wat ik precies geleerd heb die dag. Ik vertel jullie er graag meer over in een volgende blog. 

Want passie werkt aanstekelijk, ik zei het toch! ;-)

Liefs, 
Skin xx

 

By Katrien Sterckx 21.06.2017