Heb jij een city skin? Zo help je ze te onderhouden.

Hello city girl!

Ook al woon je in een landelijke omgeving, je brengt vaak veel tijd door in de stad. 's Ochtends op weg naar kantoor, 's middags luchen in de bistro en 's avonds gaan stappen met vrienden. Die stadsbuzz is erg fijn! Altijd iets te doen, iets te zien en iets te ontdekken. Maar behalve die energie en leuke sfeer die ze geeft, zorgt het ook voor een grauwe huid, verstopte poriën en -ja hoor- meer rimpels. Best wel eng wat stadsvervuiling, fijn stof en mini-roetdeeltjes met je huid doen. Onderschat ook de stress niet van dat hollen naar die laatste trein en dat bollen naar een volgende afspraak. 

Exactly, stressvol. Maar goed, verhuizen is geen optie want een mens went nu eenmaal snel aan superlekkere koffie en winkels zo kort in de buurt. :-)

Een maskerdagje invoegen in je beautyritueel is een beter idee. Bijvoorbeeld, op woensdagavond (wat doe je anders), Netflix, chill en een gezichtsmaskertje. Na een maandje hebben 94% van onze klanten aangegeven dat hun huid egaler was en 89% zag een stralende teint terug. 

Nieuwsgierig geworden naar jouw effect van een gezichtsmasker? Loop even binnen in onze beautyshop voor jouw city skin solution

 

Tot gauw,
Skin xx

 

By Katrien Sterckx 15.06.2017