EEN DUIK IN DE BESTE GOLVEN VAN 2021

O P L U C H T I N G 
Na ruim 100 dagen min of meer opgesloten wachten kwam een slaak van opluchting als 1 maart de nieuwe opstartdatum bleek. Wachten onder zoveel druk is als een fles bubbels die ontkurkt wordt. Een golf van knaldrang!

D U R F 
17 februari, de dag waarop ik STAR FACIAL TOWEL® aan de wereld toonde. Salon open of niet, mijn gezichtsdoek als weerwoord voor een wereld waarin we leven. Een facialdoek die zachtheid, aanraakrijkdom en intens feel good terugbrengt naar het schoonheidssalon. Laat de wereld zich maar optrekken in koud plexiglas en ontsmettingsgels, ik wil met mijn facialtowel de hedendaagse gelaatsverzorging hertekenen. Een golf van durf.

M E E R  E N  M I N D E R 
Meer zachtheid, minder strak.
Meer warmte, minder klinisch.
Meer huidcontact, minder afstand.
Meer efficiëntie, minder was.

Meer focus, minder flou.
Meer ondernemen, minder trappelen.
De golf van verandering ín het salon zelf. 

V R E U G D E 
SKIN esthetiek® en STAR FACIAL TOWEL® verzilveren als een Belgisch merk? Waarom niet? Ik startte de procedure begin maart. Mega-eng... want die stap kostte mij niet alleen een arm van mijn lijf, niets was zeker of de aanvraag überhaupt zou lukken of niet. Beide requests werden in augustus goedgekeurd. Ik stond te dansen naast mijn pc. Een mega-golf van vreugde! 

R E F L E C T I E 
Het najaar kabbelde rustig verder. Ik reflecteer dan graag, rust wat uit en overloop wat opgeruimd moet worden. Zoals mijn computer en mijn huis. Een golf van rust.

G E K  V A N  G I F ‘ S
Voor wie net zo’n gek is van gif’s, sinds november beschikken we over onze eigenste, kleine animaties te vinden onder de hashtags #starfacialtowel #facialtowel www.instagram.com/beautytoolsbyskinesthetiek
Een golf van gelukjes. 

Waar ik nog wil mee afronden, neem je straks ook een kijkje nemen bij STAR FACIAL TOWEL® ?

Fijne feestdagen en lang daarna! 
Katrien