SKIN esthetiek®: schoonheidssalon en men care in Tervuren

Schoonheidssalon voor haar en hem

SKIN esthetiek® is gespecialiseerd in gelaatsverzorgingen of facials. Grasduin even door ons aanbod en ga alvast in zen-modus.

Waarom kiezen voor SKIN esthetiek®?

Professionele behandeling

SKIN esthetiek® neemt je gelaat vakkundig onder handen. Dat kan ook niet anders met een professioneel opgeleide schoonheidsspecialiste die zich voortdurend bijschoolt.

grondige kennis

Vakkennis is de basis van elke goede behandeling.  Katrien combineert jaren ervaring in het schoonheidssalon met een grondige kennis van de huid, van producten en technieken.

Persoonlijk advies

Bij SKIN esthetiek® krijg jij de persoonlijke aanpak die je verdient. Elke huid is anders en elke klant heeft eigen behoeften.  Jouw verzorging start daarom met een huiddiagnose. In jouw beautyplan krijg jij het advies dat jou op het lijf geschreven is.

bijscholing en opleiding

De beautywereld staat niet stil. Bij SKIN esthetiek® volgen we de nieuwigheden op de markt.  Zo geniet jij van up-to-date technieken en producten.

Exclusieve behandelruimte

SKIN esthetiek® geeft jou onverdeelde aandacht. Je bent altijd de enige klant in de behandelruimte. Voor een optimaal momentje 'me-time'.

verzorgingslijnen

Met Synergie Skin zetten we in op de gezondheid en de vitaliteit van de huid op lange termijn. Met het unieke concept en de kracht van clean science worden ethische en écht effectieve producten gemaakt die ervoor zorgen dat je zich zeker voelt over je huid, ongeacht je leeftijd.

Met verse Aloê Vera verzorgen we je huid op de meest natuurlijke manier. De bijzondere eigenschappen van de plant kan je ondervinden bij je facial en zien klaargemaakt worden terwijl je op onze wolkjeszetel geniet.

Parkeerruimte

Met drie parkeerplaatsen voor de deur, begint het ontspannen nog vóór je bent binnengestapt.

In de kijker

SKIN esthetiek® op YouTube

Je droomhuid behalen zonder veel inspanning #mathildawashbrush

Acties & tips

EEN DUIK IN DE BESTE GOLVEN VAN 2021

O P L U C H T I N G 
Na ruim 100 dagen min of meer opgesloten wachten kwam een slaak van opluchting als 1 maart de nieuwe opstartdatum bleek. Wachten onder zoveel druk is als een fles bubbels die ontkurkt wordt. Een golf van knaldrang!

D U R F 
17 februari, de dag waarop ik STAR FACIAL TOWEL® aan de wereld toonde. Salon open of niet, mijn gezichtsdoek als weerwoord voor een wereld waarin we leven. Een facialdoek die zachtheid, aanraakrijkdom en intens feel good terugbrengt naar het schoonheidssalon. Laat de wereld zich maar optrekken in koud plexiglas en ontsmettingsgels, ik wil met mijn facialtowel de hedendaagse gelaatsverzorging hertekenen. Een golf van durf.

M E E R  E N  M I N D E R 
Meer zachtheid, minder strak.
Meer warmte, minder klinisch.
Meer huidcontact, minder afstand.
Meer efficiëntie, minder was.

Meer focus, minder flou.
Meer ondernemen, minder trappelen.
De golf van verandering ín het salon zelf. 

V R E U G D E 
SKIN esthetiek® en STAR FACIAL TOWEL® verzilveren als een Belgisch merk? Waarom niet? Ik startte de procedure begin maart. Mega-eng... want die stap kostte mij niet alleen een arm van mijn lijf, niets was zeker of de aanvraag überhaupt zou lukken of niet. Beide requests werden in augustus goedgekeurd. Ik stond te dansen naast mijn pc. Een mega-golf van vreugde! 

R E F L E C T I E 
Het najaar kabbelde rustig verder. Ik reflecteer dan graag, rust wat uit en overloop wat opgeruimd moet worden. Zoals mijn computer en mijn huis. Een golf van rust.

G E K  V A N  G I F ‘ S
Voor wie net zo’n gek is van gif’s, sinds november beschikken we over onze eigenste, kleine animaties te vinden onder de hashtags #starfacialtowel #facialtowel www.instagram.com/beautytoolsbyskinesthetiek
Een golf van gelukjes. 

Waar ik nog wil mee afronden, neem je straks ook een kijkje nemen bij STAR FACIAL TOWEL® ?

Fijne feestdagen en lang daarna! 
Katrien

EEN DUIK IN DE BESTE GOLVEN VAN 2021

Acties & tips

STAR FACIAL TOWEL

Ken jij dit al? 

Hallo collega's beauticians!
De Star Facial Towel tilt de facials van jouw klanten naar een hoger niveau. Ontdek er alles over.

STAR FACIAL TOWEL