Skin Esthetiek: schoonheidssalon en men care in Tervuren

NIEUW! Online shoppen voor skincare producten en online huidanalyse.

Grasduin je mee in onze webwinkel? Ontdek ons online assortiment. Je kan zelf bij ons terecht voor een online huidanalyse!

Nu shoppen

 

Je huid is aan een opkikkertje toe, je voeten aan een professionele pedicure en eeuwig gladde benen zie je méér dan zitten. Welkom bij Skin Esthetiek in Tervuren! Hier kan je terecht voor gelaatsverzorgingen met uitstekende resultaten, voor professionele manicures en medische pedicures en voor permanente laserontharing. Voor alle behandelingen komen alleen de allerbeste producten in aanmerking.

Ook mannen kunnen bij Skin Esthetiek terecht. Mét aangepaste producten speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. En mét een specifieke expertise in men care

Hét gezicht van Skin Esthetiek is Katrien. Skin staat voor Sterckx Katrien Instituut. Esthetiek geeft weer waar het allemaal om draait: jou mooier maken. 

Maak meteen je afspraak

Schoonheidssalon van top... tot teen

Skin Esthetiek biedt een waaier aan professionele en exclusieve behandelingen van top tot teen. Grasduin even door ons brede aanbod en ga alvast in zen-modus. 

Aanbod 

Waarom kiezen voor Skin Esthetiek?

Professionele behandeling

Skin Esthetiek neemt je hele lichaam vakkundig onder handen. Dat kan ook niet anders met een professioneel opgeleide schoonheidsspecialiste die zich voortdurend bijschoolt.

grondige kennis

Vakkennis is de basis van elke goede behandeling.  Katrien combineert jaren ervaring in het schoonheidssalon met een grondige kennis van de huid, van producten en technieken.

Persoonlijk advies

Bij Skin Esthetiek krijg jij de persoonlijke aanpak die je verdient. Elke huid is anders en elke klant heeft eigen behoeften.  Jouw verzorging start daarom met een huiddiagnose. In jouw beautyplan krijg jij het advies dat jou op het lijf geschreven is.

bijscholing en opleiding

De beautywereld staat niet stil. Bij Skin Esthetiek volgen we de nieuwigheden op de markt.  Zo geniet jij van up-to-date technieken en producten.

Exclusieve behandelruimte

Skin Esthetiek geeft jou onverdeelde aandacht. Je bent altijd de enige klant in de behandelruimte. Voor een optimaal momentje 'me-time'.

15 verzorgingslijnen

Met Germaine de Capuccini verwennen wij jou met een absoluut topmerk met 15 verzorgingslijnen en meer dan 400 producten. Ontdek een wereld van effectieve formules, prettige texturen en verrukkelijke geuren. OPI is onze huisleverancier voor professionele producten voor hand- en voetverzorging. De mannenhuiden vragen om een mannelijke aanpak met 4VOO en Men3

Parkeerruimte

Met drie parkeerplaatsen voor de deur, begint het ontspannen nog vóór je bent binnengestapt.

Acties & tips

TERUG OPEN OP MAANDAG 18 MEI

WELKOM! SKIN esthetiek gaat terug op maandag 18 mei en jij bent welkom!

Om jullie gezondheid en de onze zo goed mogelijk te beschermen zullen we voortaan met nieuwe omgangsvormen te werk gaan. In de visuals hieronder vind je de maatregelen die wij als salon in acht nemen, daaronder de maatregelen die je kan doen als klant. De aanbevelingen dienen om de kans op de besmetting COVID-19 te verlagen. STAY SAFE

 • We ontsmetten onze handen met alcoholgel en/of dragen handschoenen, korte mouwen, geen uurwerken noch juwelen. 
 • We nemen 1 klant per keer met een tussentijd van een kwartier op de volgende klant.
 • We voorzien een afgesloten kledingsbox waar je schoenen, jas en handtas in plaatst. 
 • We dragen een mondmasker.
 • We ontsmetten voor en na je bezoek de cabine en ons materiaal.
 • We gebruiken biologisch, afbreekbare wegwerphanddoeken.

SKIN'ny Love,

Katrien 

 

TERUG OPEN OP MAANDAG 18 MEI

Acties & tips

ONZE KLANTEN

Vanaf maandag gaan we het op deze manier aanpakken. 

 • Bij het maken van een afspraak meld je of je tot de risicogroep behoort van diabetes-patiënt, hart-, long-, nierziekten. Zo kunnen wij de juiste maatregelen treffen.
 • Nog vóór het binnenkomen voorzien we een ontsmettingszuil waar je je handen kan desinfecteren. Er zullen ook handschoenen klaarliggen.
 • Je plaatst je schoenen, jas en handtas is onze voorziene kledingsbox. Wij ontsmetten die box na ieder gebruik.
 • Draag een mondmasker. Bij facials worden ze niet gedragen net zolang de verzorging duurt. Wijzelf dragen tijdens de facial onze face-shield en mondmasker.
 • Er kan geen gebruik meer worden gemaakt van het toilet.
 • Betaal bij voorkeur met de kaart.

 

SKIN'ny Love,

Katrien 

ONZE KLANTEN

Acties & tips

Hallo, ik ben Katrien!

Katrien Sterckx is een gediplomeerde skin expert die al twintig jaar haar eigen schoonheidssalon Skin Esthetiek uitbaat in Tervuren. Ze is gediplomeerde Sculptural Face Lift Therapist en won de zilveren medaille in de wedstrijd Schoonheidsspecialiste Van Het Jaar 2019. 

Een schoonheidsspecialiste die naar je skin issues luistert, je uitstekend adviseert en met jou zorgt voor een stralende huid. Iemand met een passie voor schoonheid én voor mensen. Zo'n schoonheidsspecialiste verdien jij!

Hallo, ik ben Katrien!