FACIALS

Verwen je huid met één van onze intensieve gelaatsverzorgingen, dé specialiteit van Skin Esthetiek. Onze aanpak steunt op een glashelder concept: 

  • Huidanalyse
  • Professionele verzorgingen
  • Productadvies

Hoe een afspraak voor gelaatsverzorgingen maken?

  • Vanaf 18 jaar : elke 6 weken
  • Vanaf 35 jaar : elke 4 weken
  • Vanaf 55 jaar : elke 3 weken

Volg ons beautyplan en straal!

Combineer jouw gelaatsverzorging met een extraatje. Of twee...

 

Overzicht FACIALS

Anti-aging

Huidveroudering is een normaal proces, iedereen krijgt ermee te maken. Maar de klok een beetje terugdraaien kan wél. SKIN esthetiek® biedt jou uitstekende gelaatsverzorgingen om huidveroudering een halt toe te roepen. Bye, bye rimpels en verslapte huid!

Anti-aging

Tieners

Tienerhuiden hebben het niet altijd gemakkelijk. Onzuiverheden, zwarte puntjes en acne 'liken' we niet. SKIN esthetiek® heeft aan jou gedacht!

Tieners

MEDI FACIALS

Net dat tikje meer dan een klassieke schoonheidsbehandeling? Kies voor de medi-facials, de cosmeceutische gelaatsverzorgingen van SYNERGIE SKIN en breng je huid in topconditie. Deze enzymen- en fruitzurenpeelings zijn uiterst doeltreffend in jouw strijd tegen huidveroudering.

 

MEDI FACIALS

ALOË VERA FACIALS

Een gelaatsverzorging op de meest natuurlijke manier? Wat dacht je van vers gesneden Aloë Vera als instant serum of compresmasker?
Aloë vera voor je huid gebruiken is helemaal hot en happening! Steeds meer mensen leren de voordelen van Aloë vera voor de huid kennen. Want ook al ziet onze toffe powerplant er stoer uit, hij heeft ook een zachte kant! De binnenkant wel te verstaan. De gel in het blad van de plant heeft een verzachtende en hydraterende werking, wat ontzettend goed voor je huid is.

We versnijden hem terwijl je even geniet van een actief serum, daarna wordt de Aloë Vera gel rechstreeks vanuit de plant op je gezicht aangebracht en ingemasseerd.

 

ALOË VERA FACIALS

EYE MASSAGE FACIAL

Heb je vaak hoofdpijn? Doe je lange ritten in je wagen? Of lees je veel teksten? 

Dan is deze gloednieuwe EYE MASSAGE FACIAL zeker iets voor jou!

Wist je dat we sinds kort een echte EYE MASSAGER in huis hebben om jou van stress en hoofdpijn af te helpen?

Hoe werkt het?
Tijdens de facial neemt de EYE MASSAGER mijn manuel massage even over. De veilige luchtdruk van 38 graden pusht, pulled, duwt en kneed je hele ooggebied. Zaaaaalig! Onze klanten vinden dit erg relaxerend :-)

 

 

EYE MASSAGE FACIAL

SIGNATURE BACK FACIAL

✤ SIGNATURE BACK FACIAL ✤
door Katrien Sterckx 

Wie is er klaar voor een soepelere, zuivere en acnévrije rug?

Hoe vaak zorg jij voor je rugzijde?

45 minuten intense exfoliatie met een zalige ontspanning voor mannen en vrouwen. 
Katrien: ‘Met de back facial richt ik me op huiden die milde acné vertonen, verstopte poriën en bultjes hebben die veroorzaakt zijn door onvoldoende afgespoelde haarconditioners en te strakke (sport)kledij.’ 

De behandeling bevat een diepe reiniging met Ultracleanse en warme stoom om onzuiverheden te verwijderen. 
Katrien: ‘Daarna pas ik een enzymepeeling toe om dode huidschilfers en puistjes aan te pakken. Met de kokos-bodyspons-massage stimuleer ik je bloedsomloop.’ 

Katrien: ‘Om je huid vanaf deze fase te verzorgen breng ik een brightening serum aan om je huid op te lichten en te hydrateren. Vervolgens masseer ik je nek en schouders. De maskers Egyptian Rose en Pure Himalayan White Tea doen hun werk als verzachters. De Jelly textuur voelt fris en koel aan.’ Ideaal voor zomerse dagen als vandaag

SIGNATURE BACK FACIAL