Huidanalysetoestel

Ken jij graag al de plussen en minnen van jouw grootste orgaan? Dan is een professionele huidanalyse met het huidanalysetoestel van Germaine de Capuccini een absolute must.

Voordelen van een huidanalyse

Bij Skin Esthetiek willen we dat elke vrouw haar huid door en door kent. Daar maken we écht een punt van. Daarom halen we voor jou graag het huidanalysetoestel boven. Dankzij dat toestel leer je exact wat jouw huidtype is en verneem je alles (écht álles!) over de conditie van jouw huid. We meten hoe droog of vet je huid is, waar er rimpelalarm heerst en welke probleemzones je gelaat heeft.

Voordelen

  • Dankzij een correcte huidanalyse wordt jouw gelaatsverzorging helemaal afgestemd op jouw huidtype.
  • De huidanalyse brengt de aandachtspunten van jouw huid gedetailleerd in beeld. Daardoor is je huidverzorging op en top gepersonaliseerd.
  • De resultaten worden sessie na sessie bijgehouden. Je kunt de evolutie van de conditie van je huid dus ook perfect volgen.

Jij kent je huid? Tuurlijk! Dat geloven we graag. Maar we garanderen je dat je verbaasd zal zijn over wat je nóg allemaal te weten komt. En over wat je te zien krijgt :-). 

Hoe werkt het?

  • Je beantwoordt een reeks vragen over jouw huid.
  • Het huidanalysetoestel brengt 4 parameters van je huid in kaart op verschillende zones van je gelaat.
  1. Hydratatie
  2. Pigmentatie
  3. Stevigheid
  4. Vetgehalte
  • De kleurencamera toont je specifieke delen van je huid.

Test en verbaas je! 

Weetje: omdat een huidanalyse zó belangrijk is om de juiste behandeling te bepalen, zit zo'n analyse gewoon standaard inbegrepen in je gelaatsverzorging

terug naar Expert care