Expert care

Voor de expertbehandelingen van Skin Esthetiek gebruiken we de nieuwste en doeltreffendste toestellen. Jouw expert treatments zijn niet-invasieve behandelingen. Er wordt dus niet gesneden of geprikt. Ze garanderen jou een ultraprofessioneel en uitmuntend resultaat. 

HUIDANALYSETOESTEL

Ken jij graag al de plussen en minnen van jouw grootste orgaan? Dan is een professionele huidanalyse met het huidanalysetoestel een absolute must.

DERMATECH PEN

Sterk inzetten op anti-aging en rimpels grondig aanpakken? Met de Dermatech Pen als bondgenoot weet je rimpeltjes en lijntjes echt wel in te tomen. 

PRX-T33 PEELING

Ziet jouw huid er dof en vermoeid uit? De PRX-T33 Skin-Booster geeft de huid een herstellende oppepper en werkt op een nieuwe gepatenteerde formule die bestaat uit een combinatie van TCA en waterstofperoxide.

LED-XPERT LICHTTHERAPIE

LED-Xpert zet led-licht in om je huid jonger, stralender en gezonder te maken. Vier verschillende kleuren led-licht bieden een antwoord op alle noden van je huid. 

TIENER FACIAL

De eerste gelaatsverzorging voor de puberhuid. Bij acné passen we onze producten aan en geven jou passen huidadvies voor thuis. Indien je weinig of geen puistjes hebt hebben we hydraterende producten.