Expert care

Voor de expertbehandelingen van Skin Esthetiek gebruiken we de nieuwste en doeltreffendste toestellen. Jouw expert treatments zijn niet-invasieve behandelingen. Er wordt dus niet gesneden of geprikt. Ze garanderen jou een ultraprofessioneel en uitmuntend resultaat. 

Overzicht Expert care

Huidanalysetoestel

Ken jij graag al de plussen en minnen van jouw grootste orgaan? Dan is een professionele huidanalyse met het huidanalysetoestel van Germaine de Capuccini een absolute must.

Huidanalysetoestel

DTI-systeem

Het DTI-systeem werkt met elektromagnetische golven. Daardoor dringen de ingrediënten van de producten voor jouw verzorging diep in de gewenste huidlaag! 

DTI-systeem

Dermatech Pen

Sterk inzetten op anti-aging en rimpels grondig aanpakken? Met de Dermatech Pen als bondgenoot weet je rimpeltjes en lijntjes echt wel in te tomen. 

Dermatech Pen

Led-Xpert lichttherapie

LED-Xpert zet led-licht in om je huid jonger, stralender en gezonder te maken. Vier verschillende kleuren led-licht bieden een antwoord op alle noden van je huid. De eerste tekenen van huidveroudering wegwerken? Hyperpigmentatie aanpakken? Met deze 'schoonheidsbehandeling van de toekomst' kan het allemaal.

Led-Xpert lichttherapie

Sculptural face lifting

Sculptural face lifting is een gloednieuwe techniek ontwikkeld door Yakov Gershkovich, een wereldautoriteit op het vlak van natuurlijke verjonging en gelaatsmassage. Een must voor wie wil inzetten op volume en anti-aging. Katrien trainde deze techniek in expert classes bij Yakov Gershkovich zelf.

Sculptural face lifting

BEAUTYTOOLS

Van Marokaanse sponzen tot Thaise Rose Quarts stenen, van struisvogelveren, jaderollers en hoofdhuidschrapers over oorschelpcleaners, trilbars en ultrasound skinscrubbers, we hebben het allemaal in ons aanbod. Aan de hand van jouw persoonlijke voorkeur en je huidtype worden één of meerdere beautytools aan je facial toegevoegd.

Sommige beautytools werken zinderend, andere eerder ontspannend, relaxerend of lympfestimulerend. Ze maken onze facials uniek en bijzonder prettig om te ondergaan.

Omdat we zo gek zijn op tools ontwikkelde Katrien haar eigen beautytools; STAR FACIAL TOWEL met de bijhorende ecopads en washcloths. Ultrazachte bambootextiel om je huid in alle zachtheid te verzorgen. Volg je ons al op instagram Beautytools By SKIN esthetiek®?

 

BEAUTYTOOLS