Expert care

Voor de expertbehandelingen van Skin Esthetiek gebruiken we de nieuwste en doeltreffendste toestellen. Jouw expert treatments zijn niet-invasieve behandelingen. Er wordt dus niet gesneden of geprikt. Ze garanderen jou een ultraprofessioneel en uitmuntend resultaat. 

Overzicht Expert care

Huidanalysetoestel

Ken jij graag al de plussen en minnen van jouw grootste orgaan? Dan is een professionele huidanalyse met het huidanalysetoestel van Germaine de Capuccini een absolute must.

Huidanalysetoestel

DTI-systeem

Het DTI-systeem van Germaine de Capuccini werkt met elektromagnetische golven. Daardoor dringen de ingrediënten van de producten voor jouw verzorging diep in de gewenste huidlaag! 

DTI-systeem

Dermatech Pen

Sterk inzetten op anti-aging en rimpels grondig aanpakken? Met de Dermatech Pen als bondgenoot weet je rimpeltjes en lijntjes echt wel in te tomen. 

Dermatech Pen

Led-Xpert lichttherapie

LED-Xpert zet led-licht in om je huid jonger, stralender en gezonder te maken. Vier verschillende kleuren led-licht bieden een antwoord op alle noden van je huid. De eerste tekenen van huidveroudering wegwerken? Hyperpigmentatie aanpakken? Met deze 'schoonheidsbehandeling van de toekomst' kan het allemaal.

Led-Xpert lichttherapie

Sculptural face lifting

Sculptural face lifting is een gloednieuwe techniek ontwikkeld door Yakov Gershkovich, een wereldautoriteit op het vlak van natuurlijke verjonging en gelaatsmassage. Een must voor wie wil inzetten op volume en anti-aging. Katrien trainde deze techniek in expert classes bij Yakov Gershkovich zelf.

Sculptural face lifting